Γραφολογικές αναΛΥΣΕΙΣ

Γραφολογικές αναΛΥΣΕΙΣ

Η γραφολογία ή μελέτη και ανάλυση του γραφικού χαρακτήρα εδώ και αιώνες παρέχει έναν διαφωτιστικό και αποκαλυπτικό τρόπο της προσωπικότητας του ατόμου.

Η χειρόγραφη γραφή είναι γραφή εγκεφάλου. Είναι προέκταση της γλώσσας του σώματος. Το χέρι είναι απλά το μέσω που χρησιμοποιούμε. Ποτέ δύο γραφικοί χαρακτήρες δεν είναι ίδιοι καθώς το εγκεφαλικό αποτύπωμα του καθενός είναι μοναδικό.

Η ακρίβεια της γραφολογικής ανάλυσης είναι εκπληκτική. Η αναλυτική γραφολογία εξετάζει περίπου 300 χαρακτηριστικά της γραφής τα οποία συνθέτουν τον χαρακτήρα.

Μερικά από τα προσωπικά σημεία που αποκαλύπτονται είναι:  βασικές ψυχικές λειτουργίες, κίνητρα, δημιουργικότητα,  ειλικρίνεια, εσωτερική ώθηση, επίπεδα φυσικής ενέργειας, κοινωνικότητα, εργασιακή και προσωπική ηθική, ταλέντα, ταπεραμέντο, επικοινωνία και πολλά άλλα στοιχεία που αποτελούν την προσωπικότητα.

Αποκαλύπτει το ποιος πραγματικά είσαι, το δυναμικό σου, τα παρανοημένα συναισθήματα που έχουν παγιωθεί και σε αποτρέπουν από την επίτευξη των στόχων σου, εσωτερικά κίνητρα και ένστικτα. Σε συνδυασμό με την εξήγηση της προέλευσης όλων των παγιωμένων πεποιθήσεων, βοηθάει τον αναλυόμενο να απελευθερωθεί από βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις που τον στερούν από το να κάνει πλήρη χρήση των πραγματικών του δεξιοτήτων.

Οι προσωπικές αναλύσεις που παρέχονται από το γραφείο μας γίνονται μόνο σε προσωπικό επίπεδο, δια ζώσης ή διαδικτυακά, με απόλυτη εχεμύθεια, και εμπιστευτικότητα.

Ανακαλύψτε το πορτραίτο της προσωπικότητάς σας, απαλλαχτείτε από ό,τι σας κρατάει δέσμιους μπλοκάροντας τη ροή σας και απολαύστε με πλήρη επίγνωση τη ζωή σας.

Τα ευρήματα της ανάλυσης δείχνουν το ψυχολογικό προφίλ του ατόμου διεισδύοντας στο υποσυνείδητο το οποίο κρύβει όλα τα μυστικά στα οποία δεν έχει πρόσβαση το συνειδητό μας κομμάτι. Σε πολλές περιπτώσεις η γραφολογική ανάλυση έχει και θεραπευτικό χαρακτήρα

Μην αποφεύγεις τον εαυτό σου, ανακάλυψε τον

Το κλειδί για να ανοίξετε την πόρτα του μυαλού σας, βρίσκεται στα χέρια σας.